Welkom!

Goed voorbereid op de komst van je baby dankzij persoonlijk advies!

Welkom  bij Pistache Baby Boutique te Brasschaat !

Een gezellige babyspeciaalzaak waar service én advies centraal staan.

Ligging

Op slechts 500m van AZ Klina, met eigen parkeerplaatsen en een ruime gratis parking tegenover de winkel (Kaartseplein).

Handig wanneer je snel nog iets wil ophalen voor jullie met je kleine wondertje richting huis mogen keren.

Onze troeven

Ik ben Tinne, trotse zaakvoerder van Pistache Baby Boutique , met ruim 20 jaar ervaring in de babybranche dus de geknipte persoon om jullie te begeleiden in de wondere wereld van baby artikelen.

Met veel passie staan we, elke dag opnieuw, aanstaande ouders bij in hun zoektocht naar de leukste en meest praktische babyspullen.

We begeleiden jullie met veel geduld en eerlijk, persoonlijk advies bij het samenstellen van de geboortelijst. Maar je kan je geboortelijst bij ons ook helemaal zelf online aanmaken. Of heb jij liever een combinatie van de twee? Geen enkel probleem!

We helpen je graag met het uitkiezen van het leukste kraamgeschenk, adviseren van de juiste babyspullen en de tofste babykleding van 0 tot 18 maanden.

Voor al jullie vragen, van papflesjes en eetstoelen tot buggy’s, autostoelen en babykamer meubels, kunnen jullie zowel online als in onze winkel terecht. We zijn makkelijk bereikbaar en staan voor je klaar!

Bezoek alvast onze uitgebreide babywebshop en spring zeker binnen in onze fysieke babywinkel. Lees zeker ook de leuke reviews van onze klanten hieronder even door!

Tot binnenkort!

Groetjes

Tinne

Wat vinden onze klanten

close

Laten we contact houden!

MELD JE AAN VOOR DE NIEUWSTE PRODUCTINFORMATIE, TIPS EN LEUKE ACTIES!

We spammen niet! Uitschrijven kan wanneer u dit wenst.